Google+

TUINAANLEG 

Het professioneel aanleggen van een tuin vereist vakmanschap en de nodige kennis en ervaring. Verbakel Groenservice heeft deze kwaliteiten in huis om uw tuinaanleg te verzorgen. Aan de hand van uw wensen ideeën, eventueel aangevuld met een tuinontwerp, maken wij vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw tuin of bedrijfstuin. Nadat de offerte is besproken en goedgekeurd gaan wij aan de slag.

Wij werken met een vast aanspreekpunt voor elk tuinproject. Onze ervaring is dat dit prettig werkt voor beide partijen; u heeft een vast aanspreekpunt voor uw vragen en opmerkingen en wij kunnen met korte lijnen direct communiceren naar de uitvoerders in uw tuin.

Vooraf maken we afspraken over onder andere start- en werktijden en uiteraard de planning. Dit voorkomt eventuele onaangename verrassingen. Gedurende de aanlegperiode houden wij u op de hoogte van de vorderingen en het tijdspad.
 
Kwaliteit
Verbakel Groenservice staat voor kwaliteit in zowel ons werk, maar ook in de materialen en beplanting die wij gebruiken. Wij werken daarom bij voorkeur met hoogwaardige en duurzame producten en materialen.