Google+

RENOVATIE

In de basis bent u tevreden over uw tuin, maar u vindt dat uw tuin wel een opknapbeurt kan gebruiken. Verbakel Groenservice kan uw tuin in z’n geheel renoveren, maar ook losse onderdelen hiervan. Denk hierbij aan een nieuw gazon, het ophogen van uw terras of het vernieuwen van de beplanting.
 
Aan de hand van uw wensen en ideeën, kunnen wij vrijblijvend een offerte maken voor de werkzaamheden. Nadat de offerte is besproken en goedgekeurd gaan wij aan de slag in uw tuin.
 
Wij werken met een vast aanspreekpunt voor elk renovatieproject. Onze ervaring is dat dit prettig werkt voor beide partijen; u heeft een vast aanspreekpunt voor uw vragen en opmerkingen en wij kunnen met korte lijnen direct communiceren naar de uitvoerders in uw tuin.
 
Vooraf maken we afspraken over onder andere start- en werktijden en uiteraard de planning. Dit voorkomt eventuele onaangename verrassingen. Gedurende de renovatieperiode houden wij u op de hoogte van de vorderingen en het tijdspad.
 
Kwaliteit
Verbakel Groenservice staat voor kwaliteit in zowel ons werk, maar ook in de materialen en beplanting die wij gebruiken. Wij werken daarom bij voorkeur met hoogwaardige en duurzame producten en materialen.