Google+

ONDERHOUD 

Om de tuin in goede conditie te houden is regelmatig onderhoud van uw tuin en/of bedrijfstuin noodzakelijk. Dit laatste schiet er om uiteenlopende redenen vaak bij in. Verbakel Groenservice neemt u deze zorg graag uit handen.
 
Er zijn verschillende mogelijkheden uiteraard afhankelijk van uw wensen, de oppervlakte van uw tuin en indeling hiervan. Denk hierbij aan tuinonderhoud jaar-rond, regulier onderhoud, een voorjaarsbeurt en/of een najaarsbeurt of juist specifieke onderhoudswerkzaamheden zoals gazon maaien, boomverzorging en vakantie-onderhoud.
 
Tuinonderhoud jaar-rond
Indien u van uw tuin wilt genieten zonder omkijken naar het onderhoud, kunt u kiezen voor een tuinonderhoudscontract. Vooraf maken wij afspraken op welke termijn wij uw tuin komen onderhouden en welke werkzaamheden wij gaan verrichten.
 
Regulier onderhoud
Werkt u zelf graag in de tuin, maar wilt u het zware en/of moeilijke werk aan een vakman overlaten? Wij komen op afspraak om u een handje te helpen. Denk hierbij aan de tuin onkruidvrij maken, snoeien en bemesten. U bepaalt uiteraard zelf hoe vaak we komen en wat we doen.
 
Voorjaarsbeurt en najaarsbeurt
Er zijn veel klanten bij wie we twee keer per jaar langs komen; in het voorjaar voor een voorjaarsbeurt en aan het einde van het jaar voor een najaarsbeurt. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen en kunt u volop genieten van uw tuin.
 
Vakantie-onderhoud
Tijdens uw vakantie kunnen wij uw gazon maaien en indien gewenst de borders onkruidvrij maken. Zo ligt uw tuin er mooi bij wanneer u thuis komt.